درخت سیب ( Malus domestica ) یک گیاه میوه از خانواده Rosaceae است.
این یکی از گسترده ترین و کشت شده ترین است، ارتفاع آن از 5 تا 12 متر می رسد و دارای سیستم ریشه ای سطحی است.
دماهای تا 25- درجه سانتیگراد را تحمل می کند حتی اگر یخبندان نزدیک به دوره گلدهی باعث آسیب به محصول شود.
این میوه که “سیب سبز گرنی اسمیت” نیز نامیده می شود، از رشد ظرف گل و نه تخمدان ناشی می شود و بنابراین به عنوان ” میوه کاذب ” تعریف می شود .
میوه ای است گوشتی، قبل از رسیدن سبز رنگ و رنگ آن از زرد مایل به سبز تا قرمز در اواخر رسیدن است.
هر گونه در رنگ پوست متفاوت است، اما ما همچنین می توانیم تفاوت هایی را در محتوای کالری، طعم شیرین یا ترش، غلظت فیبر و قوام پالپ مشاهده کنیم.
حال بیایید ببینیم که انواع ” گرانی اسمیت ” که سیب سبز نیز نامیده می شود، چه خواص و فوایدی دارد .
از نقطه نظر تغذیه، سیب سبز دارای کالری حدود 38 کیلو کالری در 100 گرم است که منحصراً به دلیل محتوای قند ساده که حدود 9.4 گرم در هر 100 گرم محصول است، به دست می آید.
در مقایسه با انواع دیگر، محتوای قند در هر صورت کاهش می یابد، به طوری که می تواند برای بسیاری از کام ها اسیدی باشد (این هنوز به محصول اجازه می دهد تا مدت طولانی بماند).
یکی دیگر از اجزای اساسی فیبر برای مجموع 1.9 گرم در 100 گرم محصول است که عمدتاً توسط پکتین ها نشان داده می شود که بعداً در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
دارای محتوای خوبی از نمک های معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم و همچنین ویتامین های گروه C و ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها وپلی فنول ها محتوای اسیدهای آمینه مانند سیستین، آلانین و هیستیدینرا دست کم نگیرید
محتوای موجود در ویتامینهای نهتنها C، بلکه A، B و E نیز با افزایش هیدراتاسیون و تبدیل سلولی به حفظ پوستی درخشان و الاستیک کمک میکند.
به همین دلیل در تولید انواع محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر این، ویتامین C مهم است زیرا مینای دندان را جلا می دهد و به حذف غذا کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.