با سس سزار خارجی پاسپورت کشور فرانسه در دستان شماست!

سس خامه‌ای سزار آن‌ها از روغن زیتون، شاهدانه و دانه‌های چیا استفاده می‌کند تا سس ضخیم و خامه‌ای شود.

در همین حال، دلمه، کپر، و مخمر مغذی کمک می کند تا طعم شور و پنیری را که از سس سالاد سزار انتظار دارید، ایجاد کند.

به دلیل استفاده از مواد خام و طبیعی، مواد نگهدارنده مصنوعی وجود ندارد.

سس سزار خارجی  را در قسمت یخچالی خواربار فروشی خود خواهید یافت و بطری ها باید در یخچال نگهداری شوند.

این سس یک انتخاب عالی برای کسانی است که به سویا یا گلوتن حساسیت دارند.

چشندگان متوجه شدند که سس مادر خام سزار یک سس بسیار ضخیم است اما با طعم و مزه و خامه ای خوشمزه.

اگر سس سزار را خیلی ضخیم می‌دانید، می‌توانید آن را آبیاری کنید.

سس

استفاده از سرکه آن را خوش طعم تر می کند، در حالی که یک شیر گیاهی مانند جو دوسر یا بادام طعم آن را کمی ملایم تر و خامه تر می کند.

  • وگان
  • ارگانیک. آلی
  • بدون مواد مصنوعی
  • سازگار با شرایط آب و هوایی

برای پایین نگه داشتن سس FODMAP، FODY از سیر یا پیاز در محصول خود برای طعم استفاده نمی کند.

در عوض از تاماری، مخمر تغذیه ای، آرد خردل، عصاره رزماری و آب لیمو استفاده می کنند.

توجه داشته باشید که این سس به دلیل وجود آرد تاماری و خردل نه سویا و نه بدون گلوتن است.

آزمایش‌کنندگان دریافتند که این یکی علیرغم نداشتن سیر یا پیاز سرشار از طعم است، اما به این نتیجه رسیدند که جایگزین کاملی برای چیز واقعی نیست.

لیمو و سرکه طعم تند تری به آن می بخشد، بیشتر شبیه یک وینگرت است تا سس سالاد سزار.

سس سالاد Fody Foods یکی دیگر از سس‌های سزار بود که واکنش‌های بسیار متفاوتی داشت.

برخی فکر می‌کردند که طعم آن بیشتر شبیه یک سس سالاد آسیایی است، در حالی که برخی دیگر طعم تند آن را دوست داشتند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.