تولید تن ماهی درجه یک فقط از ماهی های خزر است

کنسرو ماهی تن یک منبع پروتئین مقرون به صرفه و محبوب در سراسر جهان است.

پنج گونه تن ماهی درجه یک وجود دارد که بیشتر بازار تجاری را تشکیل می‌دهند: جک جک ( Katsuwonus pelamis )، آلباکور ( Thunnus alalonga )، باله زرد ( Thunnus albacares )، چشم بزرگ ( Thunnus obesus) و باله آبی ( Thunnus thynuss ).).

تمام پاییزهای ماهی تن متعلق به قبیله تونینی است، طبقه بندی در خانواده Scombridae یا ماهی خال مخالی.

از این پنج گونه، اسکاپ جک و آلباکور اکثریت کنسرو ماهی تن را تشکیل می دهند، در حالی که چشم بزرگ، باله آبی و زردبالا عمدتاً در سوشی و ساشیمی استفاده می شوند.

گونه ها از نظر اندازه و طول عمر متفاوت هستند از اسکاپ جک 40 پوندی که تا 10 سال عمر می کند تا 1500 پوندی آبی با طول عمر متوسط ​​40 سال.

تن ماهی

ماهی تن هم شکارچی و هم مهاجر است و در بیشتر اقیانوس های بزرگ در سراسر جهان یافت می شود.

بزرگترین تهدیدی که برای گونه های تن ماهی وجود دارد صید بی رویه است.

ماهی تن کنسرو شده معمولاً به دو دسته تقسیم می شود: ماهی تن سبک گوشتی که اکثراً اسکاپ جک و گاهی زرد باله است و ماهی تن سفید که معمولاً آلباکور است.

سه برند اصلی کنسرو ماهی تن که در ایالات متحده به فروش می رسند عبارتند از Starkist، Chicken of the Sea و Bumble Bee.

این برندها بیش از 80 درصد از مصرف کنسرو ماهی تن در ایالات متحده را تشکیل می دهند (اگرچه چندین برچسب کوچکتر به صورت تجاری در دسترس هستند). بیشتر صید ماهی تن در اقیانوس آرام انجام می شود.

سایر منابع ماهیگیری، به ترتیب عملکرد ماهیگیری، اقیانوس هند، اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه است.

کشورهایی که بیشترین تولید ماهی تن را دارند اندونزی، ژاپن و فیلیپین هستند.

تایلند اکنون محل اکثر کارخانه های فرآوری ماهی تن در جهان است که تقریباً 25 درصد از کنسرو ماهی تن جهان را پردازش می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.