رب گوجه صدف که در کمدهای آشپزخانه ضروری است، اساس بسیاری از سس ها و خورش ها است. این چاشنی غذایی یک کنسانتره واقعی از لیکوپن است، این آنتی اکسیدان قوی با خواص محافظتی متعدد برای سلامتی.
رب گوجه فرنگی چیست؟
رب گوجه صدف یک چاشنی صنعتی مبتنی بر گوجه فرنگی است که اغلب حاوی نمک و اسید سیتریک است. اغلب در یک قلع اما گاهی اوقات به شکل یک لوله می آید.
در ابتدا، رب گوجه صدف از جنوب ایتالیا و مالت منشاء گرفت، جایی که، طبق سنت، گوجه فرنگی ها را روی تخته های چوبی قرار می دهند که در تمام تابستان در آفتاب قرار می گیرند تا کنسانتره را از طریق تبخیر بدست آورند.
برای تولید صنعتی، گوجهفرنگیهای مورد استفاده با گوجهفرنگیهایی که معمولاً مصرف میشوند بسیار متفاوت است: آنها گوجهفرنگیهای متراکمی هستند که حاوی آب بسیار کمی هستند.
فواید سلامتی و تغذیه ای رب گوجه فرنگی
رب گوجه صدف بیتردید ویژگیهای ارزشمند غذایی منسوب به لیکوپن را به ارث میبرد که مقدار آن در این چاشنی متمرکز شده است.
این یکی از قوی ترین کاروتنوئیدها در دنیای گیاهان است. گفته می شود این آنتی اکسیدان که رنگ قرمز زیبای گوجه فرنگی را به آن می بخشد، یکی از عناصر اصلی رژیم غذایی معروف کرت است که فواید آن بر سیستم قلبی عروقی بارها تایید شده است.
یک مطالعه فنلاندی که در اکتبر 2012 در مجله Neurology منتشر شد، وجود ارتباط بین سطح لیکوپن در خون و کاهش خطر سکته مغزی را نشان داد. همچنین قدرت ضد سرطانی واقعی خواهد داشت.
چگونه رب گوجه صدف را نگهداری کنیم؟
رب گوجه صدف که در قوطیها فروخته میشود، در صورت باز نشدن، تا دو سال قابل نگهداری است.
پس از شروع، مهم است که رب گوجه فرنگی را در ظرفی غیر از قوطی بریزید، که در تماس با هوا اکسید می شود. رب گوجه فرنگی را اگر با روغن بپوشانید و در یخچال بگذارید چند روز باقی می ماند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.