روغن حیوانی در دسته های مختلف

چربی های حیوانی را می توان به چربی های شیر، چربی های رندر و روغن حیوانی گاوی و ماهی دسته بندی کرد.
نماینده اصلی چربی شیر، چربی شیر گاو است.
آنها به این ترتیب یا به عنوان پایه محصولات شیر ​​و پنیر اهمیت خود را دارند.
چربی های شیر، چربی های آب شده و روغن های دریایی به طور قابل توجهی از نظر ترکیب اسیدهای چرب متفاوت هستند.
تمام شیرهای دیگر تقریباً از نظر روغن حیوانی تبریز و چربی اهمیتی ندارند.
بافت چربی استاک گوشت برای تولید چربی استفاده می شود.
در حالی که بخش زیادی از چربی در گوشت باقی می ماند و مستقیماً با گوشت مصرف می شود.
یا به فرآورده های گوشتی مانند سوسیس تبدیل می شود.
ماتریس های حاوی چربی حیوانی با چربی های گیاهی و روغن حیوانی کاملاً متفاوت هستند.
از نظر رژیم غذایی، به چربی نامرئی تبدیل می شود.
چربی موجود و روغن حیوانی صنعتی  در انبار گوشت با رندر شدن و جداسازی بعدی از طریق پرس یا سانتریفیوژ تولید می شود.
باقی مانده خشک شده و به عنوان خوراک دام استفاده می شود.
تولید روغن ماهی نیز از همین الگو پیروی می کند.
باقی مانده جامد خشک شده و به عنوان پودر ماهی فروخته می شود.
چربی کره عمدتاً از ذوب و شفاف سازی کره تولید می شود.
  • منابع:
    1. Chapter 3 – Animal Fats and Oils
  • تبلیغات: 
    1. بادبادکی که با نخ پنبه ساخته شده بود به ایستگاه فضایی رسید
    2. با بیمه عمر 200 سال عمر کنید
    3. دستگاه تست قند خون که با تنفس میزان قند خون را می‌سنجد!
    4. با استفاده از acu خودرو می توانید دکل اینترنت همراه بسازید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.