میوه خشک تزیینی همچنین منبع خوبی از بسیاری از ترکیبات گیاهی از جمله آنتی اکسیدان های قوی است. خوردن میوه های خشک با افزایش دریافت مواد مغذی و کاهش خطر چاقی مرتبط است.
از بین تمام میوه های خشک، آنها یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان هستند که به کاهش آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کنند.
میوه خشک تزیینی شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که خوردن آن نباید باعث افزایش شدید سطح قند خون شود. مصرف خرما در رابطه با زنان باردار و زایمان نیز مورد مطالعه قرار گرفته است.
خوردن منظم میوه خشک تزیینی در چند هفته آخر بارداری ممکن است به تسهیل گشاد شدن دهانه رحم و همچنین کاهش نیاز به زایمان القایی کمک کند.
یک مطالعه نشان داد زنان در چند هفته آخر بارداری میوه خشک تزیینی میخوردند. تنها 4 درصد از زنان میوه خشک تزیینی خوار به زایمان القایی نیاز داشتند، در مقایسه با 21 درصد از زنانی که میوه خشک تزیینی مصرف نمی کردند.
میوه خشک تزیینی همچنین نتایج امیدوارکننده ای را در مطالعات حیوانی و لوله آزمایش به عنوان درمانی برای ناباروری در مردان نشان داده است، اما مطالعات انسانی در این مرحله وجود ندارد.
میوه خشک تزیینی سرشار از آنتی اکسیدان، پتاسیم، آهن و فیبر است. خوردن میوه خشک تزیینی ممکن است به کاهش آسیب اکسیداتیو، تعدیل قند خون و کمک به زایمان در زنان باردار کمک کند.
میوه های خشک حاوی قند طبیعی و کالری بالایی هستند. میوه ها حاوی مقادیر قابل توجهی قند طبیعی هستند. از آنجایی که آب از میوه های خشک حذف شده است، تمام قند و کالری را در یک بسته بسیار کوچکتر متمرکز می کند.
به همین دلیل، میوههای خشک حاوی کالری و قند بسیار بالایی هستند، از جمله گلوکز و فروکتوز. در زیر چند نمونه از محتوای قند طبیعی میوه خشک آورده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.