کلوچه سنتی قزوین نه تنها یک محصول شناخته شده نانوایی و شیرینی پزی هستند، بلکه یک غذای لذیذ جهانی برای همه زمان ها و برای هر سلیقه ای هستند. کلوچه سنتی قزوین در بسیاری از کشورهای جهان، در تمام قاره های سیاره زمین محبوب هستند.
برخی از ایالت ها نام های منحصر به فرد خود را برای کلوچه سنتی قزوین ارائه کرده اند. به عنوان مثال، بیسکویت یا کلوچه بیسکویت در انگلستان و همچنین در استرالیا پخته میشود، اسپانیاییها به آن کلوچه سنتی قزوین گالت میگویند و آلمانیها نه تنها برای کریسمس، بلکه کلوچه سنتی قزوین کوچک نیز میپزند.
ایتالیایی ها فراتر رفتند و به هر نوع کلوچه سنتی قزوین نام شخصی خود را دادند، Amaretta یا Biscotti و غیره. اعتقاد بر این است که اولین کلوچه سنتی قزوین در دوران باستان در ایران شروع به تهیه کردند.
حتی یک نگاه گذرا به انواع مختلف محصولات کافی است تا بفهمیم کوکی ها می توانند یک دسر مستقل و فوق العاده باشند. علاوه بر شکل استاندارد گرد، کلوچه سنتی قزوین به صورت مربع، مستطیل، ستاره، مثلث، دایره، لوله و غیره و مانند آن تولید می شوند.
قنادی ها و تولیدکنندگان کلوچه محصول را به چندین زیرگروه تقسیم می کنند: کلوچه های شکری، کلوچه سنتی های خشک یا با ماندگاری طولانی و همچنین کلوچه های کره ای. علاوه بر این، این شیرینی کوتاه، بلغور جو دوسر، شیرینی پفکی یا کلوچه ای است که از نوع کره ای است.
محتوای کالری کلوچه ها در درجه اول به خمیری که شیرینی از آن درست می شود و همچنین به پر کردن بستگی دارد. موافق باشید که کلوچه های شکلاتی با آجیل بسیار کالری بیشتری نسبت به شیرینی کوتاه معمولی خواهند داشت.
درست است ، متخصصان تغذیه ادعا می کنند که محتوای کالری همه کلوچه ها تقریباً در یک سطح است ، بنابراین این محصول نباید اغلب توسط افرادی که از اضافه وزن رنج می برند استفاده شود.
با این حال، این بدان معنا نیست که شما باید پخت را کاملاً رها کنید، بنابراین نه تنها کلوچه ها ضرر دارند، بلکه فوایدی نیز دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.