ظروف چدنی چاشنی شده ساخت آمریکا ما برای مبتدیان، سرآشپزها و آشپزهای خانگی با هر سطح مهارتی عالی است.
این می تواند هر اجاق آشپزخانه، کباب پز و آتش باز را اداره کند.
پس ادامه دهید و Lodge Cast Iron را بخشی از سنت خود قرار دهید – غذای شما شایسته آن است.
از قابلمه چدن مارک تکنو روی هر اجاق گاز آشپزخانه، کباب پز در فضای باز یا آتش کمپ باز استفاده کنید.
سپس آن را مستقیماً روی میز ببرید تا سرو کنید.
گوشت خوک را سرخ کنید، استیک کبابی کنید، سبزیجات را تفت دهید، تخم مرغ و بیکن را سرخ کنید، یک کوکی ماهی تابهای خوش طعم بپزید، و خیلی چیزهای دیگر را با چدن.
چدن ساخته شده است تا مادام العمر باشد.
اگرچه چدن تخریب ناپذیر نیست، اما می تواند گرما را تحمل کند و برای همه ماجراجویی های آشپزی شما استفاده شود.
ما فرآیند چاشنی را برای شما در خانه شروع می کنیم تا در اولین باری که آشپزی می کنید از چسبیدن آن جلوگیری کنیم. با هر بار استفاده، عملکرد بهتر و بهتری را خواهید دید.
از ابتدا تا انتها، استفاده از چدن ساده، ساده و بدون عارضه است.
برای شروع کار با ظروف آشپزی خود، این مراحل را بررسی کنید .
به لطف حفظ حرارت فوقالعاده چدن، هیچ راه بهتری برای تهیه مرغ سرخشده ترد، سبزیجات سوخاری خوشطعم یا یک نان کامل وجود ندارد.
اگر از آشپزی لذت می برید، ممکن است تصمیم بگیرید که زمان آن رسیده است که اولین قطعه ظروف چدنی خود را بخرید.
با این حال، قبل از شروع استفاده از چدن، خوب است مزایا و معایب آن را بدانید.
این مقاله برای کسانی است که کمی در پختن با چدن تردید دارند.
و می خواهید قبل از خرید مزایا و نکات منفی را کاملاً درک کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.